Siivouspalvelut


Tarjoamme siivouspalveluita monipuolisesti Karijoella ja sen lähikunnissa (mm. Isojoki, Kristiinankaupunki, Kauhajoki, Teuva) sekä yksityisille että yrityksille.


Kotitalouksille

Yksityisille kotitalouksille tarjoamme kodin yleissiivoukset, peruspesut ja ikkunanpesut joko säännöllisin väliajoin tai erikseen sovittuna ajankohtana. Muistathan myös, että useimmat palvelumme ovat kotitalousvähennykseen oikeuttavaa työtä, jota voit vähentää verotuksessasi.

Mikäli asut Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän alueella (Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Teuva) ja tarvitset apua siivouksessa tai muussa kotihoidossa, voit ostaa palvelun palvelusetelillä. Mivetek on Suupohjan LLKY:n hyväksymä palveluseteliyritys.

Yrityksille

Yrityksille tarjoamme toimistosiivoukset, lattioiden vahaukset, rakennussiivoukset ja loppusiivoukset. Voimme tehdä sopimuksen säännöllisestä toimistotilan siivouksesta tai voitte tilata vaikkapa rakennussiivouksen erikseen sovittuun ajankohtaan. Ammattilaistason laitteisto ja osaaminen ovat käytettävissänne.

Kysy siivouspalveluista lisää Mirjalta: mirja.rankaviita(at)mivetek.fi / puh. 040 517 3122