Siivouspalvelut kotitalouksiin

Tarjoamme ammattitaitoista siivouspalvelua Karijoella ja sen lähikunnissa (mm. Isojoki, Kauhajoki, Kristiinankaupunki ja Teuva) sekä yksityisille että yrityksille.

Yksityisille kotitalouksille tarjoamme kodin yleissiivoukset, peruspesut ja ikkunanpesut joko säännöllisin väliajoin tai erikseen sovittuna ajankohtana. Muistathan myös, että useimmat palvelumme ovat kotitalousvähennykseen oikeuttavaa työtä, jotka voit vähentää verotuksessasi.

Mikäli asut Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän alueella (Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Teuva) ja tarvitset apua siivouksessa tai muussa kotihoidossa, voit ostaa palvelua kuntasi tarjoamalla palvelusetelillä. Olemme Suupohjan LLKY:n hyväksymä palveluseteliyritys.

Kotitalouksien siivouksen tuntiveloitus alkaen 34,10€ / tunti, kilometriveloitus 0,56€ / kilometri (hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron).
Kilometriveloitus koskee päästääntöisesti Karijoen kunnan ulkopuolisia siivouskohteita. Lopullinen hinta muodostetaan ja sovitaan aina yhdessä asiakaskohtaisesti.

Lisätiedot kotitalouksien siivouksista Mirjalta: mirja.rankaviita(at)mivetek.fi / 040 517 3122